Close Loading....

Outdoor reclame vacatures

By Wouter van Dijk
First price
€350
Status
Finished

Contest Description

Aanleiding
Bij Innvolve IT specialisten zijn we op zoek naar IT-professionals.
'Wie niet?' zul je zeggen. En daar zit 'm precies de kneep. We willen daarom een originele campagne starten om de (latent) werkzoekenden aan te spreken.
We zijn van zins om een outdoor campagne te starten op de grote digitale reclame borden langs de (snel)wegen. zie in de bijlage een paar voorbeelden van dit soort borden. We willen mensen op een originele, persoonlijke en misschien wel humoristische manier aanspreken. we gaan het niet redden met de mededeling 'we are hiring!' . Het moet een treffende boodschap zijn, die vanuit de auto snel te lezen en te begrijpen is en mensen tot actie of denken aanzet. Een glimlach maar ook nieuwsgierigheid.

Wie is Innvolve?
Innvolve onderscheidt zich als mensen-bedrijf in plaats van IT bedrijf. De professionals, vakmensen maken het verschil. Computers lossen geen problemen op, maar dat doen mensen. en als je Innvolve als klant belt, dan krijg je geen computer aan de lijn, maar een betrokken medewerker.
Betrokkenheid zit in onze naam en het is waar we voor gaan. Betrokkenheid bij je klant, project, collega en je vak. Er moet voor ons altijd een stuk bevlogenheid in zitten, je baan moet je een beetje aan het hart gaan. Juichen van succes, maar ook af en toe balen als een stekker. Je besteedt nou eenmaal een goed deel van je leven werkend, dus kan je maar beter zorgen dat je werkende tijd telt.
We zijn geen capgemini of Atos in formaat. In totaal houden we 90 man aan de slag. de persoonlijke betrokkenheid kunnen we dus ook waar maken. Bij ons ben je geen nummer, maar een collega.
Bij het laatste werknemer tevredenheidsonderzoek scoorden we een 8,4 (op een schaal van tien :-) ).
Bij selectie is vakprofessionaliteit een randvoorwaarde. maar wij zijn geen super-innovatief bedrijf. we leveren degelijke IT die werkt. Maar medewerkers/collega's (personeel hebben we niet) krijgen alle kans om opleidingen te volgen en zich te ontwikkelen. In principe gaan we mee in alle ontwikkelingsvragen van medewerkers, zolang het maar enigszins vakgerelateerd is.
Onze kernwaarden zijn #betrokken, #bevlogen, #puur en #familie. en omdat familie niet echt een waarde is, hebben we overal hashtags voorgezet. klopt het weer als een bus.

Pay-off
onze huidige pay-off is 'opvallend betrokken, ongewoon goed'. we zitten op dit moment midden in een proces om na te denken over een nieuwe pay-off. op tafel ligt nu 'inn it together', wat een vertaling is van het samen naar successen werken. samen met collega's en klanten. Wij zorgen dat je als klant wordt ontzorgd. ook als het betekent dat wij een keer 's nachts als laatste de lampen uitdoen. hoeft niet per se leidend te zijn voor deze campagne, maar geeft wat extra inzicht.

De boodschap
de boodschap op de reclame borden wordt zeven seconden getoond. bij het outdoor bedrijf leveren we uiteindelijk een mp4 bestand aan. Dat is dus een filmbestand. vanuit een voorbij-rijdende auto moet iemand getriggerd worden. We moeten niet met lappen tekst aankomen.
we kunnen vanuit een portal het reclame-bestand(mp4) aanpassen. dus er zou ook een verhaallijn kunnen komen. Ik wil in eerste instantie experimenteren met een campagne van max twee weken. kijken wat het doet.

Aanvullende info
Er staat een tweede contest uit voor het maken van een sales praatplaat. in die contest staat meer beschreven over de dienstverlening van Innvolve. Geeft wat extra context.

Vraag
Wie bedenkt de meest aansprekende outdoor campagne voor het werven van Innvolve collega's??
(Het gaat niet per se om het vervaardigen van de mp4 of het design, maar vooral om de boodschap, de trigger of de opzet. Daar kan een grafisch element inzitten, maar is niet randvoorwaardelijk.)

Ben benieuwd! Met vriendelijke groet, Wouter van Dijk

Selected service(s)

Custom design contest

Designer filter

Supported languages

The following languages are allowed:

- Dutch

Your profile does not match the supported languages.

Are you designer? Join the movement! Read more
32%
()

Cancel upload