Close Loading....
#53188

Ontwerp voor een bedrijf(naam) in de biobased economie - Additional information

115 XP
1#
€59
2#
-
3#
-
4#
-
5#
-

Contest Description

Ik ben, als startend ondernemer, op zoek naar een creatieve bedrijfsnaam. Het betreft een onderneming wat zich bezig gaat houden met het verwaarden van agrarische reststromen. Deze reststromen zullen zijn teruggang vinden in de agrarische sector door deze reststromen te vervaardigen als andere producten wat de agrarische sector weer kan gebruiken in andere processen. Het maatschappelijke voordeel wat de producten met zich mee moet brengen is; plasticafval reductie, CO2 uitstoot reductie, verwaarden van afval/reststromen en verminderen van het gebruik van fossiele grondstoffen.

Doordat ik zelf vastloop om een goede bedrijfsnaam te ontwerpen hoop ik via deze weg een creatieve ontwerper te treffen welke een goede naam kan ontwerpen voor mij aan de hand van de volgende punten:

Wensen: bedrijfsnaam met een duurzame/'groene' uitstraling. eventueel terug laten komen met de verbondenheid aan de agrarische sector, onder het mom van; namens de agrarische sector voor de agrarische sector. Het dient ook een 'catchy' naam te zijn wat makkelijk blijft hangen in de hoofden van mensen/ondernemers. Het bedrijf zal zich bezig gaan houden met biobased & biodegradable producten. De naam mag/kan Engels uitstralen, dit om een breder publiek te kunnen trekken.

Doelgroep: andere ondernemers in de agrarische sector (business tot business), specifiek zullen dit kweekbedrijven en akkerbouwers zijn.

Bedrijfsfilosofie: Ik vind dat het gebruik van traditionele kunststoffen vervangen kunnen worden door gebruik te maken van reststromen (biobased) producten om de maatschappelijke nadelen (hierboven genoemd) van de traditionele kunststoffen tegen te gaan. Het is geen kwestie of het mogelijk is, maar hoe het gedaan gaat worden.

Selected service(s)

Namefinding - The designer will deliver:

- Name
Status: Finished
Begin
March 11, 2019
Ends in
2019-03-18 10:33:58
Are you designer? Join the movement! Read more
32%
()

Cancel upload